Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tur kanske?


Vill krypa ner
in
bredvid dig
Väcka din lust
när du sover
och fortsätta vår resa




Fri vers av Gigi
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-13 16:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kärleksfull med en sensuell touch. =) Gillar så den bokmärker jag. =)
2010-12-15

  Anna*
Fint skrivet! =0)
2010-12-14

    hejmartina
trevlig. känner mig mer kär. hihi *fniss*
2010-12-13

    Niklas H
mmm. livsbejakande. snyggt!
2010-12-13

  Teresia Ridell
Soft, vackert..smakar mer:)
2010-12-13

    Herr Ångest
Gillar den sista raden.. Den vittnar om att det handlar om mer än bara en kärleksstund, en resa, något långvarigt. Snyggt!
2010-12-13

  prinscess VIP
erotisk längtan
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi