Jesus är Herre. Bibeln är Guds Ord.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är Herre. Bibeln är Guds Ord.




SER MOT HIMLEN

 

när jag ser mot himlen

ser jag in i framtiden

när jag ser mot himlen

känner jag mig glad igen

jordevandringens preludium

är en kvalfylld tid

efter en stunds himlastudium

känner jag dock frid

 

maj som breder ut sig framför

som en blomsterfest

ger mig glädje fast jag är

en främling och en gäst

med min blick mot himlen

ändras snabbt mitt perspektiv

från Guds hjärta strömmar det

befrielse och liv

 

 

tickselbäcken porlar

nu är smältvattnet på gång

i mitt hjärta vrålar

en fanatisk upprorssång

himlen ovanför mig

är en frihetens kupol

paradiset väntar

som mitt slutgiltiga mål

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-13 20:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...paradiset väntar, låter härligt :)
2010-12-14

  anits VIP
Vackra rader
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP