Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
could have been so beautiful...med tiffany..kan ju passa in till dessa tankar...


älskar är inte för stora ord för vad jag känner för honom som jag aldrig kände riktigt..

vill aldrig förlora
honom helt
han jag aldrig fick
av anledningar som
jag inte förstår
än idag står jag här
okunnig och undrande

men jag har accepterat
och går vidare på livets
ringlande stigar
och det är ganska
spännande

ler när jag ser
tecken från honom
även om de ej längre
riktas åt mig

älskar honom
fast jag aldrig fick
lära känna och göra
allt vi drömde då

han gjorde mig lycklig
på riktigt
fast jag inte ens vet om
han finns..




Fri vers av firefire
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-13 23:20



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande tänkvärd text ... kramar om dig, vännen och sitter en stund med dig i tystnad inför detta stora som känns
2010-12-15

    vilgot hellros
det gör ont, starkt
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire