http://www.youtube.com/watch?v=ueUOTImKp0k

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Bilden: Mars) Min älsklingslåt Life on mars med David Bowie kom jag att tänka på häromdagen http://www.youtube.com/watch?v=ueUOTImKp0k

 




on Mars

Finns det liv
på Mars
Finns det marsmänniskor
eller andra varelser

Is there life on Mars...?

Finns det liv
på Jorden
Finns det människor
och andra varelser

Ja, för tillfället
En stund till
i alla fall
kanske
Blott.
Om
ej
vi



*

*

*

*

*

*

*

*

*


ja
.
.
.
!























?




























Ja










































ja

**




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 524 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-16 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och Space Oddity,
men då blir jag gråtfärdig!
2010-12-17

    ej medlem längre
Tillåt mig uttrycka min helhjärtade uppskattning.
2010-12-17

    tramp
Jag gillar formatet och det sätt som du låter frågan liksom hänga ut och bli kvar i luften

En galaktisk "Cliffhanger" typ
2010-12-17

    ej medlem längre
Det är viktiga frågor du tar upp här. Bra skrivet!

"Finns det liv
på Jorden

Ja, för tillfället
En stund till"
i alla fall"



Mina ord:

"Moder Jords hjärta gråter,
hennes inre gör uppror"



/Ann
2010-12-16

  L Patrik W Johansson VIP
Lite kul info (ATYD låten var med på Ozzys coverskiva från 2005)

Mott the Hoople, brittiskt rockband bildat i slutet på 1960-talet i Hereford, England. De fick sin största hit "All the Young Dudes" 1972, vilken skrevs av David Bowie som en gåva till bandet. Även om gruppen sålde mycket skivor och hade en del hits hamnade de ändå lite i skymundan av de största glamrockartisterna.

Be well,
LPWJ
2010-12-16

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i orden
ser helheten och ser ett halvt blad..
det är
spännande

så låt oss se
helheten andas
hjärtvingar

tack

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-16

  Maria Thunholm
Jag älskar den làten, efter att ha sett serien "Life on Mars"... Brittisk serie
2010-12-16

    ej medlem längre
Skört liv- tänker jag på till din text! Tänker även att vi tar det förgivet-detta sköra!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)