Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp längtar efter dina händer



Mina ögon längtar
efter ditt ansikte

Mina öron längtar
efter dina tankar

Mina händer längtar
efter att omslutas av dina


Jag vill ropa ur min stumhet

Min kropp längtar

efter dina händer










Jag längtar
efter dig




Fri vers av Mymlan.
Läst 978 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-16 10:00



Bookmark and Share


    någon med ett hjärta
Åh så fint!
2012-03-21

  Vindhjärta
Åh! Jag gillar verkligen den här. Fin!
2012-01-26

  Ninananonia VIP
Så fin.. :)
2011-08-31

  Mizza
Väldigt fin. Jag gillar den!
2011-03-29

  hawkeye
Vacker, mycket vacker...
2011-03-27

  Elin Persson
Vacker. Korta rader, som beskriver så mycket och som säger allt.
2011-02-20

    ADI Nehlin
vacker ömsint
2011-02-18

    ej medlem längre
Beautiful. Ärlig, rak på sak och ömsint
2010-12-25

    djoki
Du skriver så träffande så det gör ont...
2010-12-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så varma och vackra rader. =)
2010-12-16

  mia1
Så vacker!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.