Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden

Slutligen möts vi då
öga mot öga,

som i en dröm
en torr stank gammal som livet själv breder ut sig,

det är ingen ide att kämpa
patron efter patron trycker jag i mitt magasin,

svetten rinner
livrädd,

nära paniken
klick,

magasin i
manelrörelse,

nu öppnar jag eld,

ty döden sökte hämta mitt vanvett




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-16 16:58



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
du trycker på avtryckaren ...och booom där sitter den men som tur är i ord...starkt
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth