Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer nu?

”Du har nu uppnått en viss nivå av insikt” sa zenmästaren till sin elev
Eleven lyste upp och frågade ivrigt; ”Vad händer nu?”

”Ingenting” svarade zenmästaren lugnt




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-17 11:26



Bookmark and Share


  Julio VIP
bra^^
2010-12-20

  Kjell A. H Lundin
Mu
2010-12-19

  tom boreland
påminner mig om dom som skbadade bastu, och hoppade i vaken ,
som var frusen......
2010-12-17

  Suzy med punkterna
Vishet
2010-12-17

  Anna*
Vilsamt och vist! Det är en konst att kunna göra ingenting med en inre frid. <3
2010-12-17

  Quasimodo
Precis så för allt i ingenting, tackar för det till dagen!!
2010-12-17

  Max Poisé VIP
Insikt skapar inget annat än ett lugn!

StorArtat!
2010-12-17

  peter markurth
tänker på hesses glaspärlespelet här, detta är zen, mkt bra
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP