Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens poesiafton på Café Lätting, Gävle

http://www.gavledraget.se/Poesiafton_Kulturhus_Latting.htm




Övriga genrer av Larz Gustafsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-17 14:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Verkar ha varit trevligt
2010-12-18

  Måna N. Berger
Det verkar trevligt! Vad läste du?
2010-12-17

  Seglaren
ser mysigt ut
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP