Klart hon finns på riktigt. Fattas bara. Och hon är EXTREMT vacker.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart hon finns på riktigt. Fattas bara. Och hon är EXTREMT vacker.




DARYA

tangodrottning i svart

jag delar inte din passion

men i blå månskensnatt

slog du an just denna ton

den har fortplantat sig

som en brännhet ökenstorm

det är pantern i dig

och en fantasi tar form

 

tangodrottning i svart

så sensuell, så elegant

denna skönhetens skatt

är obeskrivligt intressant

man har sagt att en svart ros

bär ett budskap om död

men din själ bär en gnista

från den rödaste glöd

 

över snötyngda tallar

ljuder din melodi

och en ljuv stämma kallar

smeker fram poesi

dess beröring är hetta

och en omöjlig dröm

hunger kan aldrig mättas

av en het lavaström

 

 

detta korpsvarta hårsvall

i en glänsande knut

först när han går till anfall

släpps det uppsatta ut

tangokungen får njuta

den han åtrådde mest

och min saga får sluta

när den blivit som bäst

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/12 2010

 

 http://www.youtube.com/watch?v=UIMyKO9YhU4




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-18 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP