Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi söker

Jag har sett Jupiter stiga upp i sydöst
i samma ögonblick som det första stjärnfallet
syntes i väster

Jag har sett stillhetens hav och studerat
stormarens ocean

Jag har försökt tyda stjärnornas språk
och analyserat planeters eclipser

Jag har förundrats över universums
oändlighet, dess födelse och död


Det
smärtar mej






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-18 12:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders