Skam till sägandes hämtat ur det verkliga livet. Helena hette hon.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam till sägandes hämtat ur det verkliga livet. Helena hette hon.




HILLE DÅ DET BEGAV SIG

vi hade träffats på heta linjen

och jag fattade inget alls

jag bara satt där stel som en pinne

med min rentvättade hals

hon hade bjudit på varma mackor

eller något vad det nu var

sedan satte hon sig på sängen

jag satt på stolen, där blev jag kvar

 

det finns saker och ting jag skäms för

och det här är väl en av dom

att jag inte förstod inviten

när ett äventyr sa sitt "kom"

jo, visst var det en hel del år sen

åttiotre tror jag visst det var

men det minnet är väldigt plågsamt

därför sitter det ännu kvar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/12 2010

 

 

Så du som laddat upp med hånfulla kommentarer - du vet vem du är - behåll dem för dig själv.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2010-12-18 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP