Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRANDE ÖNSKNING

hon är en vandrande önskning

hon är ett månskensmotell

en sällsam viskning i lövverk

just denna märkliga kväll

något som dallrar i luften

en sensuell vibration

hon är en samling av löften

men bara om du har tron

jag hajar till när hon kommer

så ska en kvinna se ut

en som kan dansa flamenco

så natten aldrig tar slut

det går en rak och stolt linje

från hennes panna och ner

hon håller huvudet högt och

jag tycker om vad jag ser

 

LARZ GUSTAFSSON 18/12 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-18 20:56



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Du kan verkligen få fram känslan i ett möte, det som möter en blick...
2010-12-18

  anits VIP
Mycket fint målar du dina ord
2010-12-18

  Måna N. Berger
Mycket fint bildspråk!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP