Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMGÄRDAS

det finns det som ska omgärdas

för det blir vackrast så

det har en del av mig

så svårt att fatta och förstå

det finns sånt jag bör omnämna

med viss försiktighet

i vissa lägen mår man bättre

om man inget vet

ibland krävs det förfining

och en smula sekretess

jag hoppas jag når fram dit

och att ni står ur tills dess

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-19 14:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Omgärda bara inte för hårt, för då blir det ett fort..
2010-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Med benäget tillstånd ska jag kanske tillägga...
2010-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Den fina visningsbilden har tagits av Lisse-Lotte Danielsson.
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP