Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens vita vagga

 

    

nattens fostran

 

kärleksfulla

drömmar

i sömnens vita vagga

 




Fri vers av KristinaE
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-20 00:40



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En underbar skildring av sömnen !
2010-12-20

  Maria T
Så vackert, så rent,
så skönt
2010-12-20

    ej medlem längre
Späänande sätt att se på drömmar.. som fostrande. Tänker på det jag själv drömde i natt... och undrar över det..
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE