Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord från Åke #2



När Gud är död dansar råttorna på bordet




Övriga genrer (Aforism) av Jonas S. Lundström
Läst 598 gånger
Publicerad 2010-12-20 11:41



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Den var rolig! Åke#1 får jag nog tänker mer på. Där hänger jag inte med.
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström