Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt Kan du inte tala, Gustavsberg, efter skulptur utförd av Eugénie Bernadotte, 1830-89, Prinsessa av Sverige och Norge(Bildade 1882 Nordiska samfundet för bekämpande af det vetenskapliga djurplågeriet.)


Tala

De skrivna
Orden
i all ära

Men nu jag
önsk'de
Tala dig

Tillsammans
Genom mun
och ögonblick

Jag behövde ju
ej nödvändigt
då prata, om jag fick

 

 

 

Copyright © 2010 EMCA






Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 523 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-22 18:18



Bookmark and Share

  Bibbi VIP
Gillar detta starkt. mycket starkt.
2010-12-29

    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten, och den underbara bilden till!!!


Den här skulpturen av hund och barn har jag alltid haft i mitt hem.
Där behövs inga ord ...



/Ann
2010-12-26

  LenaJohansson VIP
bra...fin
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)