Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leve Vargen Fridlyst varde du




Naturreservat

I dag
jag uti
badet satt

O mina ben
i blickfång
mitt

En ludenhet
med nätta
strån

Den tanken
slog mig


Det är allt
lite varg
i mig
ändå!


Så log
jag glatt
och med
ett ljudligt
skratt

Jag tänkte
här och då

Att häröver
aldrig mer
en hyvel
skola gå


Ty på något vis
bör igenkänning ske
kunna
Hur ska man annars
förstå
En varg på två ben
om de inte ens är ludna

Mitt ansikte
ser ju mänskligt ut
och munnen
är en kvinnas

Men benen
De ger ulvafeelin'
Med stolthet
Nu förtiden...!




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 990 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-22 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här var kul, och vilken fyndig titel :))
2010-12-27

    ej medlem längre
Härlig denna text. Det ligger en viss sanning häri!!!


"Ty på något vis
bör igenkänning ske
kunna
Hur ska man annars
förstå
En varg på två ben
om de inte ens är ludna"



/Ann
2010-12-26

  Anna Nickolausson
helt fantastisk text att leva med vargen i sinnet skapar frihet och ger en helt fanastisk utstrålning
2010-12-22

    ej medlem längre
Mysigt;) hörs mitt ylande från de djupa skogarna;)
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)