Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"INNAN ÖGONBLICKET FÖRSVINNER"

Varför finns det så många frågor ,
och varför finns det så sällan några svar
Varför brinner så många lågor ,
bland skyarna ännu kvar

Varför faller så många tårar ,
och varför finns det så få som tröstar
Varifrån kommer alla ord som sårar ,
som dröjer kvar till människolivets höstar

Vem ser barnen som lider i tystnad ,
alla barn utan egen talan och röst
De som ser på kärlek med hjärtats lystnad ,
som bara längtar efter vårt hjärtas tröst

Var finns du när tårar rinner ,
när hjärtats längtan och saknad finns
Så gör något innan ögonblicket försvinner ,
låt din hand och din tröst vara det som någon minns





© La Magnólia




Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-22 14:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker mycket om bild och text, ja !
2011-12-08

    Birgersdotter VIP
Jättevacker dikt
2011-09-03

  jörgen g
Jublande applåder!! Hela mitt hjärta sjunger ja till detta! :)
2011-07-30

    maija tuori
Mycket vackert ....väcker så många känslor ..att min svenska språket nästan inte räcker för att beskriva ...Tack !
2011-01-25

  Järnkatten
Så rätt...
2011-01-18

  Järnkatten
Så rätt...
2011-01-18

  aol
gripande vackert
2011-01-15

  mare VIP
Så bra skrivet...du för pennan med glans..
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP