Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julaftonsfrid, eller..



så har man lyckats kvadda pappas nya bil







Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-24 16:35



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Haha skulle inte våga kvadda min farsas bil :D
2010-12-25

    ej medlem längre
Ha ha... DET är apokalyptisk lyrik det *ler*
2010-12-24

  peter markurth
mmm min son kan kvadda min bil, men kvaddar han en mc. då
2010-12-24

  Niclas Petersson VIP
...julen kommer med många överraskningar. Bra som dåliga.
Trist.
Hoppas resten av julen blir bättre.
2010-12-24

  Lars E Jönsson
den var väl försäkrad
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer