Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BELÄGRINGEN

daglig kamp mot kylan och mitt kött

dragningen till allting som är sött

bores bistra invasionsarmé

bjuder inga frysande på té

ingen vän av honkön här bredvid

stillar hungern denna mörka tid

kvinnan jag blev varse här i går

drog förbi och satte djupa spår

figurerar i min fantasi

som så många gästspelat uti

kanske från en liten balkanstat

halten av karat var adekvat

vissa sätter sig på näthinnan

som den optimala drömkvinnan

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-25 11:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och du besjunger dem alla, med finess!
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP