Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskrik

Solskrik
längtan tänder,

eldar,
nyligen förgäten vår,

blommor
brända alger,

djuphavslivet flyr en mall
se på döden här,

du tog en injektion min flicka
lekte med pistol,

ville eldhav
skira band,

lösa tårar
närmar sig en dröm,

då mäniskan flydde
fri magi förgäves,

tomma skuggor i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-26 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth