Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du gick

 

Jag älskar dig sa du

Jag älskar dig

 

Jag älskar dig

Jag älskar dig.

 

Ja, du sa att du älskade mig.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 21:43



Bookmark and Share


  yoakimu
Aj. Aj! Aj?
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose