Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,,


Anna min älskade.

Ta en annorlunda förklaring till älskogens varande,
då vi svettas till varje steg som utökar avståndet.
Djup som grävt ner sig själva i förtröstan,
mot nya mål där tomheter möter ensamhet och skapar söta suckar som vill ha mer.

En morgon,
dagen efter natten då våra hav möttes ligger vi kvar i tystnad som talar i mun med längtan.

På vår vind en kall förmiddag ska jag försiktigt ta av dig dina kläder som ändå inte hindrar mig ifrån att se dig Anna.
Försiktigt begraver vi det som hindrar våra händer att se varma nakna kroppar.
Vackra oskyldiga du som ser på mig med ögon som älskar,
i vårt sovrumsfönster kysser jag din axel fri från skuld.

Om bara en kyss,
så skulle den vara din.. endast din.

Fingrar som spelar din kropp,
leker över rygg som aldrig älskat.
Ber om kärlek som aldrig förr,
vill intill natten iaktta och förstå vad du älskar.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 688 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-27 18:17



Bookmark and Share


  Henning Hson
Otroligt fin!
2016-03-12

  Järnkatten
Precis så som det ska vara...
..underbart uttryckt..
kärlek i sin essens..
2015-02-27

  miljas
"...dagen efter natten då våra hav möttes" - åh så genialiskt vackert! Slukar den raden i ett djupt andetag och törs nästan tro på kärleken. Tack!
2014-08-14

  Johan Bergstjärna
Mycket fint, vackert!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand