Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl, för vi lämnade det här för länge sen...




Jag hör en vind som skriker ut sin svarta längtan bak begravda bultande hemligheter

fasaderna sover

tystnad vilar över hustaken

rummet håller sina rundade konturer

ramar in vår falnade gemensamhet

 

tusentals fönster

och i alla speglas ett du

det du som föddes i oss

 

jag låter skuggorna säga det vi tiger

och drömmar måla skuggor på väggen

 

omfamningarna lämnade för länge sen

sorgsna tankar, slitna historier

födda ur det tjocka grå

som beslöjar

 

kalla vindar och vilda vågor i mitt inre

dränker det vackra jag ville ge dig

det vackra,

 

men du, vi fastnade någonstans

mellan tystnad och kärlek

 

så låt mig gömma några svala drömmar

hos dig inatt

 




Fri vers av L I V
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-28 15:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Varsamma finstämda rader som bildrikt berör
2011-01-01

  Nina Ahlzén
Jag är allergisk emot mittcentrerad, kursiverad text. men vad händer här? Jag faller likt en fura. Du balanserar väl och ramlar aldrig över i något kletig. Trots att du även använder ordet "vackra", två gånger. Skickligt!
2010-12-29

  Anders P VIP
Du skildrar det så man drabbas; vemodet inför ett oundvikligt men kanske länge uppskjutet uppbrott, de sista radernas tvekan just när insikten, om att beslutet är oåterkalleligt, når en.
2010-12-28

  PPQ
spontant känns den här så himla klockren hag gillar det där med speglingarna i fönstren
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V