Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALSAM

jag kan ligga här och läsa

jag är fri

jag kan surfa runt på nätet

jag är fri

jag kan sova lite eller

låta bli

underbara insikt:

jag är faktiskt fri!

själva vetskapen är underbar

i sig

har en välgörande inverkan

på mig

LARZ GUSTAFSSON 28/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 20:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En härlig känsla! Väl beskrivet!
2010-12-28

    ej medlem längre
ja visst är det härligt..balsam för själen
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP