Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010, upptäckte poeter.se, för att få möta så mycket berikande skrivet! Så fina skrivarvänner och få "publicera" det jag skrivit som legat utan läsare, förutom mig, sedan uppåt 20 år:), och kunde få skriva mer. Nytt jobb,ny stad.(text ovan ur 1 Kor.)


I år

Det var ett år
Förändringarnas

Är inte alla år
så kanhända

Men
I år

Hände ändå
så mycket
Nytt
Som
ändå ej
hände
förut

Jag vill bära med mig
Dig
2010

så länge jag lever
Det du gav
som jag fick
och tog emot

Möjligheter
öppningar

övergångar
broar

Ledsagare

och dörrar

att gå igenom

träda in
i
ut ur

Så mycket
som
ännu
ligger
i träda

Kanske
så mycket
som inte
är ännu försent
ändå

När jag ser på dig
och vad du givit
mig

Så blir jag tacksam

För valet
du i år gjorde
att bära mig med

Förvalta
det får jag välja
att göra

så bra jag kan

Jag hoppas
att det år
som följer
på detta

Fördjupar
ännu
och vecklar
ut
det ännu
outvecklade

Det är kanske invecklat

Men

väntar veckor
vilka
vore
vettiga
vara
vid
dig
och mig

i
Vi
och
Vänskap

Förväntar
mig

Väntar
dig

2011

med tro
hopp
och
kärlek



"Fides, spes, caritas,
maior autem horum est caritas"..







Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 606 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-29 09:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Kanske
så mycket
som inte
är ännu försent
ändå"

Tar med mig speciellt detta som ett bevingat ord.
2011-01-03

  Maria Thunholm
J'espère que le nouvel an sera le meilleur de ta vie...

Jag hoppas att det nya àret blir det bästa i ditt liv...
2011-01-01

  limerick
Fint!
2011-01-01

    tramp
Fin och ödmjuk hyllning till de 365 som snart har kommit och gått
hoppas att 2011 ska bli hela mänsklighetens gåvolott

stor applåd till din text

och Happy - happy - new !
2010-12-30

  L Patrik W Johansson VIP
Du beskrev nyss mitt 2009

det andra året lugnar det ner sig säkert och känns mer normalt
så har det ju varit med allt på nätet sedan datachipsets införande
(eller när kalla kriget ebbade ut och star wars systemet med spionsatelliter blev till internet efter Reagans tid)

jag skriver ner idéer till sånt som inte översatts på länge eller till egna texter, men det här fick mig att tänka på Nyårsklockorna

Be well,
LPWJ
2010-12-29

    ej medlem längre
En mycket fin hyllningstext till året som gått. Fint skrivet!

Jag är glad för din skull.

Inte alltid livet bär oss på positiva vingar ...


A Happy new year!!!


/Ann
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)