Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringen på mitt finger gjorde ingen skillnad

 

Han klädde av mig med eld i blicken

 

och

 

slukade mig hett.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 429 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-29 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ville läsa igen..härligt om passion som bara tar tag, utan att be om ursäkt...bejakelse...Gillar detta skarpt
2011-09-12

    ej medlem längre
Mmmm...sååååå enormt läckert..
2011-09-03

  Aftonvännen
spegelbilder, motsägelse
som tar satts mot varandra med skärande skärpa
naket beskriver du hur något så våldsförande kan vara så förföriskt
och kraften är spänningen mellan texten och rubriken
2010-12-29

  Peter Olausson VIP
så kort och koncentrerat om riktig eld - tack, mycket bra!
2010-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig i det där, fast utifrån slukarens perspektiv...
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose