Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg dig brista eld

Såg dig brista eld
vi band fast en bortglömd tår i kylan då vi flydde,

natten ekar tom,

du gick




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-30 22:56



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
segrande slut
2010-12-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Lite sorgset, men dock vackert/B
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth