Two hearts beat as one...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Two hearts beat as one...




SANN MATEMATIK

två rum

två hus

ett mål

ett Ljus

två liv

en ring

ett tvång

en tving

två bröd

en kropp

en tro

ett hopp

en Gud

ett dop

två hjärtans

rop

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-31 11:25



Bookmark and Share


  Anton the poet
bra, härlig avslutning!
2010-12-31

  anits VIP
Underbart fina rader
2010-12-31

  Måna N. Berger
Som en tvinnad tråd, som sammanbinder de tu!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP