JESUS KRISTUS är Rättfärdighetens Sol.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KRISTUS är Rättfärdighetens Sol.




RÄTTFÄRDIGHETENS SOL

bryt fram, rättfärdighetens sol

och värm en själ i nöd

bryt fram du ärorika seger

över synd och död

i öst och väst och syd och nord

finns hunger efter bröd

som mättar hjärtats fattigdom

med nådens överflöd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/8 2010







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 16:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Den här utstrålar tro och värme och rimmen sitter ju som gjutna, naturligtvis, Du är ju en mästare på gebitet ifråga...
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP