Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD SOM KÄNNER MITT HJÄRTA

 

 

 

Gud som känner mitt hjärta

är Den som dömer mig

Han som burit min smärta

som aldrig glömmer mig

endast Hans dom är rättvis

till ett hundra procent

Han vet om allt som ska hända

långt innan det någonsin hänt

Han läser de tankar jag tänker

och blottlägger allt jag har gömt

Han känner de drömmar jag drömmer

och vet också varför jag drömt

i Hans dyra blod är jag rentvådd

i Honom har jag evigt liv

Han utväljer vem Han än önskar

och det är Hans prerogativ

vem sätter sig över Hans domar

som Han i sin allmakt har fällt?

av nåd har jag frid i mitt hjärta

på grund av Hans offer rätt ställt

jag är inte fullkomlig, felfri

jag har aldrig varit perfekt

men Jesu blod renar mitt inre

och det borde inge respekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/3 2010

 








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 16:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Skönt att veta att Gud känner hjärtat...bara Han gör !!
Bra skrivet.
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP