För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa.




TRÖSTLÖSA

det tröstlösa får jag leva med

det ger Du mig kraft att bära

så jag genom allt mitt lidande

kan användas till Din ära

min cul de sac är ett status quo

försoningen är dynamisk

som institution är statisk

men en kropp alltid är organisk

 

ett avgrundsdjup i mitt väsende

som aldrig kan överbryggas

men ändå blir mindre hiskligt när

min eviga framtid tryggas

det tröstlösa får jag vandra med

men alltid mot himlens stränder

och trygg i min Jesus´fadersfamn

vad än som längs vägen händer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/1 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 12:06



Bookmark and Share


  mare VIP
En sanning...för den som Tror !!
2011-01-02

  anits VIP
vackert och tankeväckande
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP