Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han kommer

Jag är nästan aldrig beredd
När han kommer
När han bankar på min dörr
Och bryter sig in i min hjärna
Med en ishacka
Att skrika är omöjligt
Att försöka stänga min dörr går inte

Svaga viskningar i mina öron
Naglar som borrar sig igenom mitt kött
Kan inte värja mig längre
Trots att smärtan är så total
Jag är nästan aldrig beredd
När han bankar på min dörr
Och kommer in




Fri vers av M_Franke
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-02 19:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull forcering, väl nedklyvt
2011-02-07

    Herr Ångest
hmm, är det mig du skriver om?
Låter nästan så..
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke