Helvetet är en verklighet. Jag var själv på väg dit. Men Jesus räddade mig. Om helvetet inte finns, varför behövde då Jesus dö?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet är en verklighet. Jag var själv på väg dit. Men Jesus räddade mig. Om helvetet inte finns, varför behövde då Jesus dö?




DETEKTOR

jag har en inbyggd detektor

som känner av allt ert hat

jag exploderar som phil spector

som terrorism mot en stat

och den ger dagligen utslag

för hatet finns överallt

när sommaren är som varmast

är city ändå så kallt

jag har en inombordsmotor

jag önskar att jag slapp ha

och den blir faktiskt mer känslig

de dar jag inte mår bra

då är det bäst att du sticker

ont krut förgås inte lätt

detektorn och detonatorn

en försmak av helvetet

LARZ GUSTAFSSON   090922



De förkunnare som inte varnar människor för helvetet är LÖGNARE och FÖRRÄDARE. Predikanter ska tjäna Gud och inte klia gamla skvallerkärringar i öronen.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP