Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLAGUGGLAN

slagugglan

alltid något att slå ner på

slagugglan

alltid redo till attack

slagugglan

alltid någon att se ner på

ruggugglan

med sitt sturska kärringsnack

 

 

självgoda

passar inte i Guds Rike

mallgroda

gör dig bäst

nån annanstans

Guds kräkmedel

är hörntofsreligionen

för den har

alltid bockfot och en svans

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-03 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP