Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mina ord

Låt             mina                   ord

leda           dig                    framåt

mot            nya                    mål

öppna           dina              sinnen

känn             kärleken           som

      växer         i            dig

                      som

                       en

                      blomma

                         är

                         du

                          nu

                        öppen

                          för

                         nya

                      äventyr

                           i

                       kärlek




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-04 18:45



Bookmark and Share


  Anna*
Härlig disposition som samstämmer med texten! Tjusigt!
2011-01-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så vackert skrivet och utformat!
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP