Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DÖDDAGAR

åtrån som du väckte

kan du se i mina ögon

du kan spegla dig i den och

dra en slutsats av allt detta

knappandet har säkert

ingenting med mig att göra

alla människor på jorden

har väl något att berätta

jag är inte den som

njuter av att plåga flickor

men är svag för denna skönhet

som är okonstlad och äkta

så har det gestaltat sig

så länge jag kan minnas

i otaliga repriser

av det utvärtes perfekta

showen har väl fortsatt

från madicken till mc chicken

men den ultimata kicken

är nog inte sexuell

kontinuiteten

eskalerar pinsamheten

och den här belägenheten

är väl okonventionell

 

 

LARZ GUSTAFSON   4/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-04 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP