Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där

 

bilder, fragment
ett hjärtas yra

ett nu och då

som inte styrs
av några mål

ett krig
mellan sinnen

världar

som inte förstår

plikter

tider att hålla

annan plats
där fel och rätt

smälter samman

där kärleken 
inte är separerad 

där man älskar
utan

 

att veta




Fri vers av Ex¤animo
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 16:42



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
"där man älskar utan att veta" skitsnyggt avslut
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo