Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag trodde vi var


En och en halv helhet

Det var så att jag trodde att vi var en -
halv helhet var
men det visade sig att vi var
en och en halv helhet
och bägaren rann över...
och det var ingens fel.




Fri vers av Jaramald
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 21:27



Bookmark and Share


  Halv
Grymt snyggt skrivet!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald