Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDENS FRIHET

 

 

 

 


Han som vänder nederlag till seger
Han vars Ande ger den blyge mod
förde mig som förut varit fjärran
nära genom Sonens Eget blod
genom lidanden och depressioner
i triumftåg Herren för mig fram
frigjord sjunger jag till enkla toner
sångerna om Jesus, Herrens Lamm
och på varje torg, i varje gathörn
vill Han ropa genom sändebud
tjänare som vägrar kompromissa
som står till förfogande för Gud
varningsord till denna tidens sodom
om den dom som närmar sig med hast
och ett budskap om att det finns räddning
hos det hjärta som för världen brast
adams fikonlöv och babelstornet
kains religiösa experiment
var upprinnelsen till religionen
som vi ser på varje kontinent
men den vägen leder ej till himlen
gärningarnas väg har Jesus stängt
blott av nåd och genom tro kan mänskan
få ta del av allt som Gud har tänkt

LARZ GUSTAFSSON 950331






  





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2011-01-06 09:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet fina rader att läsa
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP