Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HADES

det sjungs inga hosianna i hades

där är det för sent att tro det som sades

av Guds  enkla vittnen och evangelister

i dödsriket finner man noll ateister

man säger att det jag sagt osar svavel

men sanningen finns inte dold i din navel

den låter sig inte detroniseras

det budskap jag fått ska utbasuneras

 

 

abyssen är skräckens och terrorns boning

där finns ingen möjlighet till försoning

och därifrån kan ingen återvända

där blir brända barn ständigt åter brända

det finns ett enda sätt att slippa:

att fly till vår eviga Urtidsklippa

som utgör en tillflykt för höga, låga

som önskar få undkomma domens plåga

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2010








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-06 09:40



Bookmark and Share


    Efter10
Vad glad jag blir när jag hittar bra poesi.
Helt i min smak!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP