Jag är bristfällig kanske t o m avfällig, men JESUS LEVER! Guds nåd är ny varje morgon för den som vill ta emot den.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bristfällig kanske t o m avfällig, men JESUS LEVER! Guds nåd är ny varje morgon för den som vill ta emot den.




TILL DITT FÖRFOGANDE

 

 

 

 


inget särskilt inplanerat

mildare luft igen

jag har tro för evigheten

hopp för framtiden

jag har sett Guds trofasthet och

fröjdar mig därvid

alltför många har gått vilse

i denna mörka tid

 

blickar ut ifrån den klippa

där Du ställde mig

trygg i Dina armar får jag

lita helt på Dig

i Ditt ljus så ser jag ljus och

annorlunda liv

alla bitar föll på plats

ett helhetsperspektiv

 

står till Ditt förfogande

så tala genom mig

om hur Du försonat alla

människor med Dig

om den möjlighet som finns

för var och en som vill

att bli evigt räddad

höra himmelriket till

 

LARZ GUSTAFSSON   090106








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2011-01-06 11:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi som berör
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP