Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymålad...50x50 i akryl...och nydiktad...i rim...




Sjung för mig

 

Sjung för mig fågel med läkande toner
skänk åt mitt hjärta en ljuv serenad
sjung så att livsträdet åter kan  knoppas
med friskhetens gröna och spröda blad

Låt mig få njuta av renande klanger
tvätta mitt sinne med storslagen sång
sjung så att minnet kan tillitsfullt helas
och glömma att vintern var gruvsamt lång

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 1418 gånger och applåderad av 46 personer
Utvald text
Publicerad 2011-05-11 21:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!
2013-05-23

  jörgen g
Väldigt vacker dikt och jag tycker verkligen om din bild! Har du målat den själv?
2011-08-06

  Stjärnöga
ljuvligt vacker..

och just de ord
och de bilder
som sprider
kärlek och ljus
när vi vandrar
på en mörk
hal och
förrädiskt isig
vinterstig..
2011-05-19

  R Michael H
Helt Underbart!
2011-05-17

  mare VIP
Underbar bild, underbar dikt
2011-05-17

  Anna*
Tavlan är underbar liksom texten som är rytmisk, stark och full av livskraft! Applåderar och bokmärkes
2011-05-17

  ßluie VIP
Väldigt begåvat alltihopa. Tack
2011-05-15

  Sommarnattsljus VIP
Ljuvlig bild och en fin text! Tack!
2011-05-15

    ej medlem längre
underbar målning med underbar text till. jag brukar också skriva till mina målningar. det är fantastiskt att blanda fler konstarter i ett =)
2011-05-15

  Robin V
Vilken härlig bild!

Vilken härlig text!

//
Robin
2011-05-14

  Jocy Joyless
oj vilken storhet. det är svårt att skriva så vackert..
2011-05-14

  Linda CH VIP
En underbar text till en vacker bild!
2011-05-14

  Gråsparven
Mycket vackert!
2011-05-13

  Daniel_78 VIP
Jag tycker om denna. Lätt flytande vers där orden gungar fram. Tycker också din tillhörande målning är väldigt härlig!
2011-05-13

  Yrre VIP
Å så vackert, båd bild och text!
2011-05-13

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Verkligen ett fint poem! Och en så underbart vacker bild...!
2011-05-13

  stella
Mycket vacker bild!!
2011-05-12

  Larz Gustafsson VIP
En vacker dikt, Annika.
2011-05-12

  lodjuret/seglare VIP
lätt naivistisk konst såväl som poesi
känns fint uti hjärtetrakten
så läser man gärna
och även betraktar prakten
2011-05-11

  Eva Langrath VIP
Fin kompositon av både bild och ord, ord som rymmer både längtan och hopp
2011-05-11

  thyra
Mycket fint komponerat, både bild och ord!
2011-05-11

    ej medlem längre
Applåder till både bild och text
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•