Guds namn är Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds namn är Jesus.




GÅR I GOD FÖR GUD

 

jag kan inte gå i god för mig själv

men jag går i god för Gud

satt i fångenskap vid babylons älv

nu höjer jag lovsångens ljud

går i god för att Guds trofasthet är

en trygghet för alla som tror

går i god för Guds kärlek och nåd

och att nåden är oändligt stor

garanterar att Gud hör din bön

om du beder i uppriktighet

går i god för Guds helighet

och häpnadsväckande barmhärtighet

jag kan vittna om ingripanden

som övergår det som vi kan förstå

validera att Jesus är Den som

når dit människor inte kan nå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-01-07 16:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader, gillar det här
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP