Guds Ord lockar alltid fram det sämsta ur syndarna. Demoner t ex.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Ord lockar alltid fram det sämsta ur syndarna. Demoner t ex.




ÅSIKTSMONOPOLET

 


bubblan spricker

fantasivärlden rasar

bäst vi sticker

alla bävar och fasar

någonting känns

så främmande för oss

någons åsikt

som skrämmer och stör oss

 

 

sanningen

måste stigmatiseras

korsfästas

och marginaliseras

endast så

kan vi känna oss trygga

ljuset gör oss

så oerhört skygga

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091226





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP