Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimensioner

en dag
har gått

över i natt

platsen
där jag är

är densamma

låter tiden


kan förstå rummet

imorgon
slutar i natt

rummet
är detsamma




Fri vers av franz
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz