Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JANUARI

januari har två ansikten

det är lätt att se dem överallt

januari har två ansikten

det är mörkt och ljust

och varmt och kallt

januari är ett steg på väg

januari är en inkörsport

januari är en språngbräda

jag vill hoppa långt och hoppa fort

 

LARZ GUSTAFSSON 9/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-09 11:21



Bookmark and Share


  Deva
Fint med upprepningen och tanken om nya föresatser;-))
2011-01-09

  Måna N. Berger
Tänkte också på Janusansiktet, som du bygger texten kring. "Januari är ett steg på väg" - så sant och löftesrikt!
2011-01-09

  Jan Widströmer VIP
Januaris Janus-ansikte, väl funnet. Och en schysst ansats och föresats på det nya året ! :-)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP