Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslut

när inget annat hjälper

släpper taget
rasar

svävar

tillfällig
tyngdlöshet


famlar
tafatt efter något
någon

allt

svävar




Fri vers av franz
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-01-09 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz