Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människor

ingen
har med någon annan
att göra



nu
finns förväntningar

blundar
byter sida

ser
mot de som borde bry sig
tycka
krama
om

glömmer det korrekta




Fri vers av franz
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-01-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz