Har du tänkt på vilket vackert ord "flicka" är? Barfota, blond med flätor...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tänkt på vilket vackert ord "flicka" är? Barfota, blond med flätor...




FLICKAN

där går det en flicka

som smickrar sig själv

med inbillad uppmärksamhet

hon drömmer om män som

vill ta henne hem

och sen till en annan planet

i går var hon ute

och solade sig

i glansiga blickar på stan

och vem har väl skådat

en coolare tjej?

en megaloman upp i dan

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/1 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-10 18:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Lustigt, jag tycker "pojke" är ett vackrare ord! Men din flickbild är jättefin!
2011-01-10

    Ken Cassel
Larza!
Alla flickor, tjejer, kvinnor söker som oftas hela tiden bekräftelse medan vi män bara är glada över att få ha lite kvinnlig fägring bredvid oss

Mvh
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP